REISETJENESTEN SOM HJELPER DEG Å SPARE PENGER.

- SPAR TUSENVIS AV KRONER PÅ DIN NESTE REISE!

Dette er reisetjenesten som hjelper deg å spare penger. Du kan spare tusenvis av kroner på din neste reise med vår personlige hjelp der du som kunde er høyt prioritert. Vi jobber hver dag og bruker mye tid på å finne den beste prisen og reiseruta slik at alle våre kunder kan oppnå rimelige flybilletter, uansett reisemål. 

Er du på utkikk etter pakkereiser med fly, hotell og leiebil kan vi være behjelpelige med dette også. Det er også mulig å overlate hele jobben med å finne din reise til Fly&Save.
Det er helt gratis å bruke reisetjenesten, sende inn reiseskjemaet og få svar med reiserute og prisforslag.


Fyll ut skjemaet idag og spar penger på reise som aldri før!

Søk på din reise og finn

pris for den totale reisen.

Dette inkluderer alle tilleggstjenester som feks. bagasje, setereservasjon, fast track, priority boarding, måltider o.l.

Fyll ut reiseskjemaet med alle detaljene fra ditt søk. Skjemaet sendes inn til oss og vi garanterer svar innen få dager - avhengig av pågang og forespørsler. 

Vi utfører grundige søk etter en billigere reise fra flere reiseaktører.

Dersom vi har funnet en rimeligere reise, vil du få tilsendt en oversikt over prisforslag og reiserute. 

Dersom du ønsker å takke ja til prisforslaget fra oss, betaler du en provisjon basert på en prosentandel av hva du sparer ved å velge vårt prisforslag.

Når provisjonen er mottatt, vil vi sende en bestillingslink på din

e-post med forklaring på hvordan du bestiller reisen. Vi hjelper deg gjerne med bestillingen over telefon om ønskelig!

Vi forplikter å levere gode tilbud slik at kunden sparer mest mulig. Provisjonen er alltid fast 25% eller 30%, men jo rimeligere reise vi finner for deg, jo mer sparer du og jo større provisjon får Fly&Save. En vinn-vinn-situasjon for alle!


Merk at Fly&Save også kan gjøre hele bestillingsjobben selv uten forhåndssjekk av pris og reiserute fra kunden – her tar Fly&Save 10% provisjon av totalprisen.

GRUPPEREISER

For idrettslag, grupper, skoleklasser, foreninger, familier og jobbrelaterte reiser kan Fly&Save bidra til store besparelser ved reiser til kamper, treningsleirer, mesterskap, konkurranser, samlinger, jubileer, klasseturer, ferier, kurs og konferanser. Reiser og opphold utgjør ofte store utgiftsposter, og her kan Fly&Save være en svært god venn og «lagkamerat».


Når det gjelder store grupper kan det være enklere å overlate hele jobben til Fly&Save uten at forhåndssjekket rute og pris er innhentet av gruppen. Det vil si at Fly&Save gjør hele jobben med å innhente pris og reiserute mot en lav provisjonskostnad

ÅPNINGSTIDER

Mandag
16:00 - 23:00
Tirsdag
16:00 - 23:00
Onsdag
16:00 - 23:00
Torsdag
16:00 - 23:00
Fredag
16:00 - 23:00
Lørdag
10:00 - 23:00
Søndag
10:00 - 23:00

Svar, innhenting av priser og behandling av kundens forespørsler skjer innenfor åpningstidene.


Du kan likevel sende inn reiseskjemaet når som helst!

KONTAKT OSS

Alle spørsmål og hendvendelser sendes på e-post og vi vil svare deg så raskt vi kan. Vi gleder oss til å høre fra deg!